POLÍTICA
Política 04/04/2013

El príncep Felip: "Els jutges sou mereixedors de la major confiança"

A l'acte d'entrega de despatxos a la 63 promoció de la carrera judicial, el príncep demana als jutges "el màxim encert" en les seves decisions

Laura Díaz-roig
1 min

BarcelonaEl príncep Felip ha presidit aquest dijous a Barcelona la 63a promoció de la carrera judicial i ha demanat als jutges "el màxim encert" en les seves decisions. "Els jutges sou mereixedors de la major confiança", ha dit hores després que la Casa del Rei qüestionés ahir a la tarda la imputació de la infanta Cristina pel cas Nóos i aplaudís la decisió de la Fiscalia de presentar-hi un recurs en contra.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En el seu discurs de tancament de l'acte, Felip ha destacat que "en moments complexes com els actuals" la justícia adquireix una "major transcendència" en la seva tasca i ha demanat "prudència" als nous jutges. Ha recordat que han de treballar sota "la independència, imparcialitat i el ple respecte a les lleis". El fill del rei també els ha desitjat "el màxim encert" en les seves decisions".

El príncep ha intervingut aquest dijous a Barcelona en el lliurament dels despatxos als 231 nous jutges, en un acte on han assistit nombrosos representants del món judicial, així com el president de la Generalitat, Artur Mas, i la vicepresidenta del Govern, Soraya Sáenz de Santamaría.

stats