Política 28/02/2013

Navarro diu que Chacón no podrà ser candidata del PSC si no assumeix la consulta

Els socialistes catalans demanaran tornar a estar presents en la direcció del grup socialista al Congrés, després de la dimissió de Zaragoza

Efe
1 min
Pera Navarro, aquest dimecres al Parlament / XAVIER BERTRAL

BarcelonaEl primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha assegurat avui que l'exministra de Defensa Carme Chacón no podrà tornar a ser candidata del seu partit en unes eleccions si no assumeix el dret a decidir i, per tant, la defensa de la celebració d'una consulta pactada a Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una entrevista a Efe, Navarro ha anunciat també que, en la negociació del nou protocol PSOE-PSC, demanarà que el seu partit torni a estar present en la direcció del grup socialista al Congrés, després que el PSOE forcés a plegar José Zaragoza com a secretari general adjunt en trencar la disciplina de vot dimarts passat al costat dels seus companys del PSC en el debat sobre el dret a decidir.

Entre els 14 díscols hi ha Chacón, que es va desmarcar dels dos partits i no va votar. Navarro desconeix "l'objectiu" que pretenia assolir l'exministra amb aquesta postura. Sí que ha dit que "l'objectiu del PSC no és liderar el PSOE", i que l'actitud de Chacón és una "qüestió personal".

stats