Política 26/12/2011

La casa reial farà públics els seus comptes aquest dimecres, 28 de desembre, segons 'Público'

Els mitjans han rebut aquest dilluns al vespre una convocatòria per a una "reunió de treball". La Corona s'havia compromès a explicar el seu pressupost abans de final d'any

Ara
1 min

BarcelonaLa casa reial espanyola explicarà els seus comptes finalment aquest dimecres, 28 de desembre, segons avança el diari Público en la seva edició digital. La Corona ja havia fet saber que abans de final d'any detallaria com s'han distribuït els 8.434.280 milions que els pressupostos generals de l'Estat de 2011 han destinat a la família Borbó i el seu entorn immediat, al marge dels 6,2 que es destinen als 135 treballadors de la casa i els 10 milions emprats en l'organització d'actes.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquest dilluns al vespre, els mitjans de comunicació han rebut una convocatòria en què es convida els periodistes a una "reunió de treball" a la Zarzuela, 24 hores després de l'obertura de la legislatura al Congrés, que es farà aquest dimarts, presidida pel rei, Joan Carles I. Segons fonts consultades per Público, aquesta convocatòria –la nota no en concreta el tema a tractar– és per explicar els comptes, com s'havien compromès a fer abans de final d'any arran de l'escàndol del cas Urdangarin.

stats