Política 14/09/2017

Un regidor de les Canàries presumeix de "follar" amb les treballadores que "enxufa" a l'Ajuntament

El PSOE l'ha suspès de militància pels missatges que va enviar a un xat equivocat

Ara
1 min
Un regidor de les Canaries presumeix de "follar" amb les treballadores que "enchufa" a l'ajuntament

BarcelonaEl regidor socialista de La Laguna (Tenerife) es va confondre de xat i va escriure uns missatges per WhatsApp que, de moment, li han costat la militància al PSOE. Segons ha publicat 'CanariasAhora', Zebenzuí González, en tres missatges consecutius, va escriure: "Jo, a follar", "Hehehehe", "amb les treballadores que poso jo i enxufo a l'Ajuntament", "i després a fer campanya per a friquis", "Hehehehe".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Després d'adonar-se que s'havia equivocat de xat, el regidor socialista va escriure en dos missatges: "Perdó", "M'he equivocat de grup". El grup on va enviar per error els missatges masclistes era, precisament, el del seu partit. Per això, la secretaria d'organització federal del PSOE ha decidit aplicar-li la suspensió de militància, segons indica el partit socialista en una nota de premsa, en la qual explica que s'ha pres aquesta mesura disciplinària "a la vista de la gravetat dels fets coneguts".

El PSOE canari havia anunciat avui que actuaria amb màxima contundència contra el regidor socialista, però sense aclarir quines mesures prendria, i ha sigut la direcció federal qui l'ha suspès de militància.

stats