Política 04/09/2012

Ros respecta els canvis al PSC però el preocuparia que el catalanisme deixés de ser un ''denominador comú'' del partit

L'alcalde de Lleida entén el malestar mostrat per membres del partit com Manel Nadal, però diu que ell seguirà sense cap tipus de problema

Acn
2 min
Àngel Ros felicita Pere Navarro després de vèncer en el congrés del PSC

LleidaL'alcalde de Lleida i membre de l'executiva del PSC, Àngel Ros, respecta els canvis anunciats ahir dilluns a la tarda al grup parlamentari de la formació socialista però ha remarcat que li preocuparia que amb aquests moviments, el catalanisme deixés de ser 'denominador comú'' del partit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ros ha assenyalat que és competència del primer secretari proposar canvis per millorar l'organització del grup parlamentari i ha destacat que les persones que deixen responsabilitats ''són molt valuoses per mi''.

Altrament, també ha entès el malestar que han mostrat alguns membres del partit com Manel Nadal, plantejant-se la possibilitat d'abandonar-lo, però ha assegurat que ell seguirà ''sense cap tipus de problema''.

L'alcalde de Lleida i membre de l'executiva del PSC, Àngel Ros, ha volgut mostrar aquest dimarts tot el seu respecte a la decisió del primer secretari del partit, Pere Navarro, de rellevar Joaquim Nadal, Laia Bonet i Miquel Iceta al capdavant del grup parlamentari. Navaro també ha apartat de les presidències de comissió més importants a Marina Geli i Ernest Maragall.

Ros ha remarcat que aquestes persones que deixen responsabilitat, són per a ell molt valuoses, però ha desitjat ''tot l'èxit'' a les persones que els substituiran, perquè quan el primer secretari ho proposa ''és perquè ell creu que é el millor per l'organització del grup parlamentari''.

Segons Ros, aquests canvis no han de tenir cap afectació al partit ni als òrgans de govern així com tampoc en la línia política que es va aprovar al passat congrés. Això no obstant, si que ha dit que li preocuparia, tot i que s'ha mostrat convençut que no acabarà passant, que el catalanisme deixés de ser un ''denominador comú'' de tots els qui integren el partit.

D'altra banda, Ros també ha valorat que membres destacats del partit com Manel Nadal hagin expressat el seu malestar davant els canvis i fins i tot s'hagin plantejat deixar el partit. Segons Ros, és evident que quan hi ha canvis de persones, n'hi hagi d'altres que es puguin veure afectades. Ha dit que ho respecta, però que ell seguirà ''sense cap tipus de problema'' al partit i a la direcció.

stats