Política 27/03/2014

'Vull butà': la reivindicació per la consulta es torna 'trendy'

Tres amics posen de moda una samarreta conceptual sobre la consulta. El diputat David Fernàndez se l'ha posat per anar al Parlament

Ara
1 min
El diputat de la CUP, David Fernández, s'adreça al Parlament vestint la samarreta

BarcelonaVa néixer com la simple idea de tres amics "amb ganes de proposar samarretes conceptuals". Tots tres es van preguntar si era possible fer una samarreta que fos alhora reivindicativa i visualment interessant, que tingués estil i fos moderna, que se la pogués posar algú que vesteix seguint les normes de la moda. El resultat és 'Vull butà', una samarreta que uneix reivindicació política i estil i que es pot comprar per internet.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El disseny de la samarreta és tan senzill com efectiu: un fons blau sobre el qual destaquen, en blanc, l'eslògan 'Vull butà'. Al seu costat, una bombona de butà. El joc sonor fa que aquell que la porta sembla que estigui demanant butà quan el que està demanant és, de fet, una cosa ben diferent: votar. I, tot i que no es diu, tothom sap de quina votació estem parlant: de la consulta sobre el futur polític del país.

La iniciativa dels tres joves s'ha popularitzat de forma ràpida, sobretot després d'haver-la lluït, al faristol del Parlament, el diputat de les CUP, David Fernàndez.

stats