Política 27/06/2017

Els comuns s'inspiren en les dues confluències guanyadores a les municipals i estatals per al seu logo

CatComú seran les sigles de la coalició liderada per Ada Colau i Xavier Domènech

Xavi Tedó
1 min
Els comuns s'inspiren en les dues confluències guanyadores a les municipals i estatals per al seu logo

BarcelonaCatalunya en Comú, que es dirà de manera abreujada CatComú, ha presentat avui el seu nou logotip, inspirat en l'emblema de Barcelona en Comú d'Ada Colau i que utilitza els colors corporatius d'En Comú Podem. La imatge corporativa del nou partit combina els semicercles de Barcelona en Comú, la confluència que governa la capital de Catalunya, i el degradat de vermell a lila d’En Comú Podem.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'objectiu, com ha reconegut la portaveu de la formació, Elisenda Alamany, és "recollir el llegat de dues confluències guanyadores". També encarna els valors que defensen els comuns com "el progrés, la nova política, la sobirania i allò comú". "Amb aquesta confluència recollim el bo i millor de cada espai polític que en forma part”, ha sentenciat la responsable de comunicació.

El logo, aprovat de manera consensuada per l'executiva de la coalició que integra Barcelona en Comú, ICV, EUiA i el sector crític de Podem, arriba després que els comuns aprovessin el 20 de maig el nou nom del partit. L'emblema no recull els colors de partits com ICV, però Alamany ha afirmat que "espera" que "tots els integrants se sentin còmodes" perquè l'elecció del nom de la formació va ser una decisió "democràtica".

CatComú ha activat també avui la seva pàgina web i el seu perfil en les xarxes socials, on pretén transmetre la mateixa imatge i els mateixos valors que en el seu logo.

stats