SOCIETAT
Política 24/09/2011

Trias assegura que cap membre de l'equip de govern de l'Ajuntament anirà a la corrida de la Monumental

L'alcalde de Barcelona creu que la prohibició dels toros té una "lògica aclaparadora" en la defensa dels animals. Alícia Sánchez-Camacho ja ha confirmat que demà serà la a Monumental

Acn
1 min

BarcelonaL'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha assegurat aquest dissabte que la decisió del Parlament de prohibir les curses de braus té una "lògica aclaparadora" en la defensa dels animals. Trias ha fet aquestes declaracions des de l'Ajuntament un dia abans de l'última cursa de braus a la Monumental. Trias, que ha admès que no és aficionat als toros, ha destacat que la plaça de toros de la Monumental tenia cada vegada menys públic excepte quan venia José Tomás.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En aquest context, l'alcalde ha dit que la tasca d'evitar incidents a les portes de la plaça de toros la portaran a terme els Mossos d'Esquadra. Preguntat per si cap representant de l'Ajuntament de Barcelona anirà a la cursa de braus d'aquest diumenge, ha dit que com Ajuntament no hi aniran, però ha apuntat que en la vida particular "cadascú que faci el que vulgui". "Segur que hi aniran aficionats a la tauromàquia i no m'hi poso, però del meu grup no hi anirà ningú", ha afegit.

D'altra banda, la presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ja va dir ahir que hi serà.

stats