Política 22/05/2011

El sondeig de TV3 dóna un empat entre CiU i PSC a Girona

Segons l'enquesta, Carles Puigdemont i Pia Bosch empatarien a 7 o 8 regidors, a Tarragona guanyaria el PSC (13/15) i Àngel Ros revalidaria la majoria absoluta a Lleida. A Girona la CUP entraria amb 4 o 5 regidors, mentre que ERC en trauria entre 1 i 2

Redacció
1 min

BarcelonaEl sondeig electoral de TV3 dóna un empat a Girona, entre CiU i el PSC. Així, segons aquestes dades Carles Puigdemont i Pia Bosch lluitarien frec a frec per aconseguir entre 7 i 8 regidors. La gran sorpresa en aquesta ciutat seria la CUP, que podria aconseguir 4 o 5 regidors a la ciutat gironina. El PP en treuria entre 2 o 3 i Joan Olóriz, d'Iniciativa, es quedaria amb 1 o 2 representants al constitori. Esquerra en treuria entre 1 i 2 i podria entrar Solidaritat a l'ajuntament gironí.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A Tarragona, les enquestes fetes a peu d'urna donarien la victòria clarament al PSC. L'actual alcalde, Joan Fèlix Ballesteros, treuria entre 13 i 15 regidors. CiU n'obtindria 8/9, el PP 4/5, i Esquerra i Iniciativa el sondeig els dóna entre un i cap representant a l'ajuntament tarragoní.

Finalment, a Lleida Àngel Ros no tindria problemes per revalidar la seva majoria absoluta. El PSC guanyaria amb 14/16 regidors. Convergència i Unió es quedaria amb una forquilla d'entre 6 i 7, el PP entre 5 i 6 i Esquerra podria no tenir cap representant o treure'n només un.

stats