POLÍTICA
Política 29/07/2012

El PP es desploma en només un mes, segons 'El País'

El rotatiu publica una enquesta que mostra com el partit del govern ha caigut fins a 7 punts en només un mes. El PSOE només recupera un punt i mig

Ara
1 min

MadridEl baròmetre que ha elaborat Metroscopia per al diari 'El País' mostra com el PP s'enfonsa 7 punts en menys d'un mes, després de l'aprovació de les mesures de reforma de l'Estat. Segons l'enquesta, en només vuit mesos els populars s'han desplomat 14,6 punts. Si bé tornarien a guanyar les eleccions, ho farien amb majoria simple i amb només 5,3 punts de diferència per damunt del PSOE, que aquest juliol recupera 1,6 punts.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els enquestats rebutgen tant l'actuació del PP al govern com la del PSOE a l'oposició. Retreuen als partits majoritaris que no hagin complert res del programa, el PP, i que no trobin el to d'oposició, el PSOE. Per contra, la UpyD de Rosa Díez creix del 7,8% al 9,9, mentre IU passa del 13,2 de fa un mes al 12,3 d'ara. El sondeig, fet a 1.000 persones, indica que el 65% dels votants del PP i dels catòlics rebutgen les reformes de l'avortament que vol fer Alberto Ruiz Gallardón.

stats