POLÍTICA
Política 02/12/2011

El govern de CiU apuja els sous dels regidors un 20% a Vilassar de Mar

Els nacionalistes reparteixen el sou de l'alcalde entre la resta d'electes perquè Joaquim Ferrer ara cobra de la Diputació de Barcelona

Acn
1 min

Vilassar de MarEl govern de CiU a Vilassar de Mar ha aprovat un augment de sous dels regidors, que oscil·la entre el 10% i el 30%.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pels membres del govern municipal l'augment mitjà és del 20%, mentre que a l'oposició cobraran un 25% més que ara. PSC, PP, ICV-EUiA, CUP i ERC rebutgen la mesura.

CiU, que governa amb majoria absoluta, defensa que els sous estan "molt per sota" de les recomanacions de les entitats municipalistes i justifiquen que l'augment salarial es fa ara perquè l'alcalde, Joaquim Ferrer, passa a cobrar el sou de la Diputació de Barcelona i, per tant, allibera part del pressupost. El 26% de la retribució que percebia l'alcalde, uns 17.000, aniran a estalvi.

Tres tinents d'alcalde de Vilassar de Mar, que fins ara cobraven 1.620 euros al mes, veuran créixer la seva nòmina fins als 2.120 euros. Un quart tinent d'alcalde passarà a percebre 1.870 euros i un cinquè, que fins ara tenia un sou de regidor de 1.324 euros passarà a tenir una retribució mensual de 1.620 euros com a tinent d'alcalde.

Els altres tres regidors del govern, amb sous de 1.324 euros, cobraran ara 1.450 euros.

stats