POLÍTICA
Política 11/01/2012

El diputat valencià d'UPyD, Toni Cantó, rectifica després de penjar a Twitter un vídeo on un míssil destruïa Canal9

El comentari ha provocat una reacció de RTVV denunciant el menyspreu cap als treballadors i la situació de l'ens, pendent d'un ERO

Ara
2 min

ValènciaEl diputat al Congrés per València per UPyD, Toni Cantó, ha rectificat arran de les crítiques rebudes després d'haver penjat al Twitter un vídeo que simulava l'enviament d'un míssil als estudis de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) i haver afegit: "Molt bo, una possible solució al dèficit".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquest tuit no ha estat molt ben rebut a les xarxes socials i ha provocat un comunicat de l'ens, mostrant el seu rebuig per considerar que "menysté la feina dels professionals i el delicat moment en què es troba la cadena".

El diputat ha rectificat amb un altre tuit on mostra "solidaritat amb els treballadors de Canal9, en especial aquells que han denunciat l'ús que el PP ha fet del canal", i ha afegit que el vídeo era una broma.

La polèmica ha motivat, però, una notícia a la televisió valenciana amb posterior comentari del diputat i actor al seu Twitter celebrant-ho: "Em comenten que finalment hem sortit a Canal9".

Els sindicats també han reaccionat a la notícia observant la rapidesa amb què la direcció ha respost al tuit del diputat. "En un moment tan crucial per al futur de la radiotelevisió pública dels valencians com l'actual, no serem nosaltres qui disculpem les paraules desafortunades de cap polític, però que ningú no pretenga desviar l'atenció", manifesta Intersindical Valenciana a través d'un comunicat.

Els treballadors han afegit que els autèntics míssils contra la credibilitat, l'estabilitat i el futur d'uns mitjans públics de qualitat i en valencià ja fa temps que els van llançar els que, des de la direcció de RTVV, ara es mostren tan cínicament indignats".

Intersindical ha assegurat que l'ens ha malbarat els diners públics "fent contractacions injustificables fins a acumular 1.200 milions de deute", i creu que un "míssil és també amenaçar amb un ERO massiu per ocultar la pròpia impotència gestora".

stats