Política 21/06/2011

El PP vol retardar la prohibició dels toros per negociar el pressupost del 2012

Millo assegura que els populars no han condicionat el pressupost de 2011 a la moratòria perquè ja han vist que no hi ha cap partida prevista per pagar indemnitzacions

Redacció
1 min
La Monumental, gairebé buida, en la primera corrida de l'última temporada / JORDI PIZARRO

BarcelonaEl portaveu del PPC al Parlament, Enric Millo, ha avisat al Govern de la Generalitat que els populars posaran a sobre de la taula l'aplicació d'una moratòria per la prohibició de les corrides de toros a l'hora de negociar els pressupostos per 2012. Millo ha explicat que el PPC no ha volgut posar-ho com a condició pels comptes d'aquest 2011 perquè les indemnitzacions s'haurien de començar a pagar a partir de l'any vinent i perquè al pressupost ja no hi ha cap partida prevista. Amb tot, Millo sí ha avançat que pel 2012 "segur que estarà sobre la taula, per motius econòmics i perquè s'està pendent de la resolució del contenciós al TC de la prohibició presentat per PPC".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tot i això, el portaveu del govern, Francesc Homs, ha advertit aquest matí, després de la reunió de l'executiu català, que la llei que prohibeix les curses de braus a partir de 2012 "està aprovada i la voluntat del Govern és que s'apliqui, no la volem canviar". Homs ha recalcat que el Govern "no pensa reobrir aquest debat" encara que el PP ho plantegi com a condició per donar suport als pressupostos o a qualsevol altra mesura.

stats