Eleccions municipals
Política 21/02/2011

Trias carrega contra 'El Periódico' pel titular de portada en què Hereu el defineix d'"alcalde titella"

L'alcaldable per CiU considera que les declaracions impliquen "dues coses: el que és el senyor Hereu i el que és 'El Periódico'"

Albert Castellví
1 min
Un moment del Col·loqui que Xavier Trias ha tingut amb Eduard Vallory.

BarcelonaXavier Trias s'ha mostrat molest per les declaracions de Jordi Hereu que apareixen avui en portada d'El PeriódicoEl Periódico, en què l'alcalde de Barcelona assegura que "amb un alcalde titella com Trias, Mas arruïnaria Barcelona". En opinió del candidat convergent, aquestes paraules i el fet que apareguin destacades a la portada del diari "implica dues coses: el que és el senyor Hereu i el que és El Periódico".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions a El Món a RAC1, Trias ha denunciat: "La manera de posar-ho en portada indica una certa aposta que no discutreixo, perquè cadascú fa l'aposta que vol a la vida, però són unes formes equivocades de fer política". I ha afegit: "Vull dir que només s'ha de veure durant tots aquests dies el que passa i la quantitat de propaganda que posa el senyor Hereu en alguns mitjans públics per veure que serà una campanya complicada que s'haurà de portar amb la màxima elegància possible". Cal puntualitzar que El Periódico no és un mitjà públic.

En relació estrictament amb les paraules d'Hereu, Trias ha lamentat que "una gent que ha portat el país al límit de la catàstrofe econòmica, que quan intentes redreçar aquesta situació al senyor Hereu només se li acudeixi dir això". A més, el líder municipal de CiU ha dit que considera "una equivocació molt greu, molt greu, molt greu intentar contraposar Barcelona amb Catalunya".

stats