Política 01/09/2015

David Fernàndez a Dante Fachin: "De debò creus que és el mateix voler un referèndum que reprimir-lo?"

Picabaralla a Twitter entre el diputat de la CUP i el número cinc de Catalunya Sí que es Pot per la reforma exprés del TC

Ara
1 min
twitter fernández

BarcelonaL'anunci del PP que vol canviar d'urgència la llei per permetre que el Tribunal Constitucional inhabiliti el president Mas ha encès les xarxes aquest dimarts. Entre els que hi han dit la seva hi ha l'encara diputat de la CUP David Fernàndez, que ha protagonitzat a Twitter una picabaralla amb Albano Dante Fachin, número cinc en la llista de Catalunya Sí que es Pot a Barcelona.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tot ha començat amb una piulada de Fachin en què deia: "La dreta espanyola fent-li el joc a la dreta catalana. 'Prietas filas' a banda i banda". Fernàndez li ha respost: "Mai equipararia qui pretén posar les urnes a qui pretén prohibir-les. Ni reduiria un anhel col·lectiu a una sola persona. Trampa".

A partir d'aquí, tots dos han mantingut un debat amb diferents piulades en què posaven de manifest les seves discrepàncies sobre el procés. Fachin, seguint la línia, habitual en Podem i els unionistes, de considerar el moviment sobiranista com una estratègia no d'un sector de la societat sinó d'Artur Mas. I Fernàndez, insistint en la teoria de la CUP, també coneguda, que una cosa és la llibertat de decidir el futur polític de Catalunya i una altra quines són les seves polítiques socials o econòmiques.

stats