Política 11/05/2013

El marroquí vinculat a CDC que el CNI vol fer expulsar assegura que és "home de diàleg i de pau"

Noureddine Ziani debuta a Twitter per agrair les mostres de suport. Està pendent de la resolució del ministeri de l'Interior, que espera l'informe definitiu del Centre Nacional d'Intel·ligència espanyol

Ara
1 min

BarcelonaEl cas de Noureddine Ziani, president de la Unió de Centres Culturals Islàmics de Catalunya (UCCIC) i director de l'Espai Catalano-Marroquí de la Fundació Nous Catalans –vinculada a CDC–, està sacsejant la xarxa, amb les mostres de suport que està rebent. Per agrair-les, s'ha creat un compte a Twitter aquest dissabte a la nit. En la seva piulada, Ziani, que escriu en català, afirma que és "home de diàleg i de pau".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Molts usuaris han piulat a favor de Ziani, ja que entenen que el fet que el CNI l'investigui i el vulgui fer expulsar està relacionat amb la seva vinculació amb el sobiranisme català. De fet, fins i tot la sectorial d'immigració de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha penjat a YouTube un vídeo en defensa de Ziani.

Fonts del ministeri de l'Interior han indicat que el CNI l'investiga per una suposada relació amb els serveis secrets del Marroc –i per fomentar l'islamisme, segons explica l'entorn del mateix afectat– i han assegurat que encara no s'ha pres cap decisió en ferm perquè s'espera l'informe definitiu del centre d'¡ntel·ligència.

stats