POLÍTICA
Política 29/02/2012

El delegat del govern andalús a Catalunya aspira a ser primer secretari del PSC de Mataró

Xesco Gomar encapçala una candidatura de consens i de renovació amb una destacada presència de cares noves

Acn
1 min

Barcelona @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } El delegat de la Junta d'Andalusia a Catalunya, Xesco Gomar, serà amb tota probabilitat el nou primer secretari del PSC a Mataró, segons informa ACN. Gomar encapçala la que, ara per ara, és l'única candidatura de cara al congrés local del pròxim cap de setmana.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El que presumiblement serà el nou primer secretari dels socialistes mataronins preveu envoltar-se de gent jove i cares noves, segons fonts pròximes a la candidatura. Alguns noms amb els quals es treballa per a la pròxima executiva són Javier Naya, actual primer secretari de les JSC, com a responsable de política municipal, o David Bote com a secretari d'organització.

Tot i l'esperit renovador, també es volen mantenir cares amb una trajectòria més llarga dins el partit com Esteve Terrades, exregidor de l'anterior govern socialista i membre de l'equip de Joan Rangel a la delegació del govern espanyol del PSOE; Consol Prados, diputada al Parlament, o Joan Antoni Baron, exalcalde i actual portaveu del grup municipal socialista.

stats