Cultura 25/05/2012

Quimi Portet i Very Pomelo també actuaran al PopArb

Xavier Cervantes
1 min
Quimi Portet torna al festival d'Arbúcies, on aquest cop presentarà el disc Oh my love.

BARCELONA.El PopArb torna a fer realitat el somni de molts festivals: penjar el cartell de "Tot venut" sense trair l'esperit artístic. Ahir es va completar la programació de l'edició que se celebrarà a Arbúcies els dies 29 i 30 de juny amb vuit incorporacions: Quimi Portet, Very Pomelo, Els Surfing Sirles, Electrotoylets i els discjòqueis DJ2D2, Txarly Brown, An Der Beat i Delafé.

El PopArb 2012 presenta dues novetats respecte a l'any anterior. La coordinadora del festival, Anna Cerdà, va confirmar ahir que el jardí de Can Torres acollirà un segon concert divendres que se suma al que ja s'organitzava dissabte. Aquest any hi actuaran els valencians Litoral la primera tarda i la barcelonina Maria Coma la segona. El Gorg Nou, l'espai que l'any passat va substituir l'escenari del Prat Rodó, amplia el seu horari i dissabte començarà a programar música al migdia. Pel Gorg Nou passaran grups debutants com ara Les Sueques, Amics del Bosc i Mates Mates.

Mishima i Love of Lesbian

Tot i la rebaixa del pressupost, que passa de 180.000 a 150.000 euros, el PopArb manté l'aposta artística amb bandes consolidades com Mishima, Sidonie i Love of Lesbian, i fermes realitats del pop com Manos de Topo i La Estrella de David. També hi dedica espai al rock de Mujeres i aquest any programa el retorn de Brighton 64, una presència que Cerdà considera que era "un deute pendent" del festival.

stats