Cinema
Cultura 08/07/2012

El cinema de superherois que arribarà el 2013

X. S.
1 min

Barcelona'Superman: Man of steel'

Warner es resisteix a enterrar l'home d'acer. Sis anys després que el Superman returns de Bryan Singer no assolís les expectatives, tornarà a engegar la franquícia amb un film produït per Nolan i dirigit per Zack Snyder ( 300 ). Henry Cavill serà el nou Superman, i Russell Crowe i Kevin Costner el pare natural i l'adoptiu, respectivament.

'The Wolverine'

Hugh Jackman torna a ficar-se en la pell del mutant amb més carisma (i mal geni) dels X-Men, Wolverine. James Mangold (Cop land ), substitut d'última hora de Darren Aronofsky com a director, diu que no vol fer un film d'acció sinó "un fosc estudi de personatge" ambientat en el submón criminal de Tòquio. S'estrenarà el juliol del 2013.

'Iron Man 3'

Shane Black, guionista dels primers films d' Arma letal i director de l'infravalorat neonoir Kiss kiss, bang bang -protagonitzat per Robert Downey Jr., per cert-, serà l'encarregat de reflotar la saga després d'una decebedora segona part. No es descarta l'aparició d'altres membres de Los Vengadores .

'Thor 2'

S'han acabat les metàfores shakespearianes. Marvel ha despatxat Kenneth Branagh, el director d'una de les cintes de superherois més fluixes dels últims anys, i ha fitxat Alan Taylor (Los Soprano, Mad Men ) per dirigir una continuació que abandona la Terra per centrar-se en l'univers mitològic del déu del Tro.

'X-Men'

X-Men: primera generació no va ser l'èxit esperat, però la presència dels revalorats Michael Fassbender i Jennifer Lawrence en el càsting augmenta l'interès d'una seqüela amb Matthew Vaughn un altre cop com a director i que es començarà a filmar el gener del 2013.

stats