Publicitat
Publicitat

Els comissaris

La llar d'infants de Pratdip reconeix la morfologia de les granges veïnes i busca fondre's amb elles sense cap voluntat de destacar, de ser diferent. D'aquesta manera es vol evitar qualsevol desqualificació d'un llenguatge construït al llarg dels anys de manera provisional, sense cap ambició estètica. A hores d'ara, l'entorn s'ha convertit en un tot homogeni. Núria Salvador i David Tapias han treballat amb les mateixes peces ceràmiques que es troben als edificis més pròxims, però han aprofitat tot el seu potencial tècnic per construir un espai de textura interior densa i agradable, molt lluny dels estàndards de l'estètica oficial i repetitiva dels últims anys. Han aconseguit un espai extraordinàriament humà.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT