Economia 31/07/2012

CAM: el 95,7% de les preferents es canvien per accions

T.g.
1 min

BARCELONA.Banc Sabadell va tancar ahir l'oferta de bescanvi de participacions preferents i deute subordinat de la CAM feta el 20 de juny. El 95,7% dels titulars d'aquests tipus de productes van acceptar la conversió en accions de l'entitat que presideix Josep Oliu. Això significa que els propietaris de preferents i d'obligacions i deute subordinat rebran el 100% del nominal dels actius canviats i un pagament trimestral diferit, equivalent al 6% del valor addicional anual durant quatre anys.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

L'única condició per a l'accionista serà que mantingui durant el mateix període de temps els títols bescanviats. Tota l'operació ha suposat un total de 678 milions d'accions (656 milions són de nova emissió). De retruc, Banc Sabadell reforça la seva base d'accionistes minoritaris, que arriba ara als 250.000. El capital del banc passa a ser de 2.954,8 milions, el 25% del qual està en mans d'antics clients de la CAM.

El Sabadell ha fet tres operacions d'increment dels recursos propis amb l'operació CAM durant aquest any, que han superat els 3.000 milions.

stats