LLIGA
Esports 08/04/2012

Alves es retira amb molèsties al bíceps femoral

T.p.

SARAGOSSA.L'últim cop que Josep Guardiola va jugar un partit en què a l'onze inicial no hi eren ni Xavi Hernández ni Andrés Iniesta ni Sergio Busquets va ser aquella derrota a Pamplona contra l'Osasuna que va fer tant de mal. Ahir el tècnic de Santpedor va repetir un equip sense aquests tres pilars, però l'equip va superar la prova per donar continuïtat a la ratxa de victòries a la Lliga. Una ratxa que neix precisament en terres navarreses.

Conscient que el calendari és complicat i alguns jugadors com Iniesta i Busquets arribaven cansats, Guardiola els va donar descans. A Xavi també, ja que el vallesà ara mateix és un jugador de porcellana: meravellós però delicat. El ritme de partits es nota, i ahir li va tocar a l'incansable Alves, que es va retirar amb 1-2 al marcador per unes molèsties al bíceps femoral de la cuixa esquerra. El brasiler, substituït per Montoya, serà sotmès avui a més proves per determinar l'abast exacte de la lesió. L'exjugador del Sevilla va jugar de lateral en una defensa en què amb l'absència d'un altre home que ha patit problemes físics, Piqué, la parella de centrals la van formar Mascherano i Puyol, dos jugadors en un estat de forma increïble. Guardiola, que havia advertit de perill dels tres partits de Lliga concentrats en tot just vuit dies (Saragossa, Getafe i Llevant), segueix dosificant els seus efectius i va donar descans també a Cuenca, titular davant del Milan. De fet, aquest dimarts tant Piqué com Alves haurien de poder jugar sense problemes.