EL SEU EXEQUIP VISITA AVUI SEVILLA
Esports 15/01/2011

Sergio Sánchez: "Ara sé el que importa"

Ganes "No m'imagino un partit millor per tornar que aquest" Més madur "La meva vida va girar 180 graus quan em van comunicar la patologia cardíaca"

àlex Gozalbo
2 min
Sergio Sánchez, a la dreta de Romaric, encara no tindrà minuts, segons va confirmar ahir Gregorio Manzano.

Com et sents?

Ara, molt bé. Les proves mèdiques van dir que ja era apte per jugar i des de dimarts tinc l'alta mèdica.

Quan creus que pots tornar a jugar amb el Sevilla?

Si per mi fos, ja mateix. Em trobo bé, però fins després de l'entrenament no sabré si entro a la convocatòria del partit contra l'Espanyol.

No fa falta dir que és un partit especial.

Esclar, em ve més de gust jugar-lo perquè és contra l'Espanyol. No m'imagino un partit millor per tornar que aquest, amb les dues aficions que m'ho han donat tot a la graderia. Aquests dos clubs tenen a veure amb moltes de les coses bones que m'han passat a la vida.

De tot aquest temps sense jugar, què va ser el més dur?

El pitjor moment va ser quan el dia 31 de desembre em van comunicar que, per una patologia cardíaca, no podia seguir jugant. Al principi, no t'ho creus perquè en un moment es veuen truncades totes les teves expectatives. La meva vida va girar 180 graus. Després em va costar molt no veure cada dia els meus companys, em sentia relegat.

Qui et va ajudar?

Tothom, però sobretot la família i els amics, que em van donar moltes forces i em van animar a lluitar tot i les poques esperances que tenia.

Ets ara una persona diferent?

Sí, la paraula és aquesta, ni millor ni pitjor, diferent. Ara sé el que importa i veig les coses amb un altre punt de vista, sóc més persistent. A més, he après a veure que al meu costat hi ha molta gent que m'estima. Sovint, quan estàs en el dia a dia de la competició, no tens temps d'adonar-te'n.

Quan estàs entrenant, penses en tot el que vas haver de passar?

No, em concentro en el joc.

Però, tens por?

Gens. Tinc les mateixes sensacions que abans i tan sols penso en la meva patologia quan vosaltres, els mitjans de comunicació, em pregunteu. Em sento bé, de veritat.

Com veus a l'Espanyol?

Com un equip molt competitiu, ben posicionat i que sempre dóna la cara. Hi ha molta gent jove i el 80% dels jugadors s'han format a la casa. És un projecte de futur que ha sabut plasmar el que ha de ser la ideologia del club. M'encanta l'aposta per la gent jove i, a més, està funcionant.

Conserves el contacte amb els teus excompanys?

Evidentment, allà hi tinc molt bons amics com Luis García, Iván, Pochettino, Coro, Javi Márquez, Dídac, Víctor Ruiz... La llista no s'acaba mai.

I vosaltres? La temporada està sent de tot menys tranquil·la.

Sí, hem passat per una fase en què vam perdre la identitat. Ara, ja amb Manzano, necessitem un procés d'adaptació, però hem encadenat uns partits a més bon nivell.

On és més visible la millora?

La nostra arribada és més ràpida i efectiva. La nostra defensa, més segura.

stats