BÀSQUET - LLIGA ENDESA
Esports 05/07/2012

El Barça Regal descarta Kosta Perovic

àlex Gozalbo
1 min
Kosta Perovic ha jugat dues temporades al Barça.

BARCELONA.El Barça Regal va decidir ahir no fer efectiva l'opció que tenia per renovar Kosta Perovic per una temporada més. El pivot, que va ser el jugador descartat en la lluita pel títol, ha tingut una mitjana de 5,3 punts i 2,7 rebots a la Lliga Endesa, en què ha jugat 23 partits.

El club blaugrana està pendent de la resposta d'Erazem Lorbek, que espera la confirmació dels San Antonio Spurs per jugar a la NBA, i de Fran Vázquez, sobre el qual té el dret de tempteig a la Lliga Endesa. Els dos interiors acaben contracte. El cas de Boniface Ndong és diferent i el Barça Regal esperarà a veure com es concreten la resta de moviments.

Una de les incorporacions interiors serà extracomunitària, i això obligarà a descartar un jugador (Chuck Eidson, Pete Mickeal o el que arribi) per als partits de la Lliga Endesa. L'australià Nathan Jawai (Unics Kazan) és el favorit per ser la incorporació blaugrana. El fet que per un sou de més de 600.000 euros un fitxatge hagi de tributar un 56% del que rep dificulta l'operació.

Un únic filial

El Barça Regal sabrà a principis de la setmana que ve si la Federació Espanyola (FEB) li atorga plaça per a l'equip filial a l'Adecco Or, la segona categoria estatal. En aquest cas el club blaugrana no mantindria la llicència a l'Adecco Plata. "No ho veiem necessari perquè no tenim tants jugadors per tenir dues estructures", assegura a l'ARA Jordi Ardèvol, director de bàsquet formatiu.

stats