Esports 03/03/2012

El Barça supera el Reus en un partit èpic i es trobarà el Vilanova a semis

David R. Jover
Raül Marín rep la pressió de Marc Gual i Reinaldo García en el partit d'ahir.

BARCELONA.El Barça de Gaby Cairo va aconseguir ahir a Vilanova el pas per a les semifinals després de superar per 8-7 el Tecnol Reus en un partit preciós i que no es va decidir fins als últims minuts.

Els blaugranes van començar el partit com una moto, amb un 3-0 en cinc minuts, però a mesura que el partit va avançar els homes d'Alejandro Domínguez van reaccionar i van empatar a 4 gols a l'inici del segon temps. Després d'uns minuts de nervis, el Barça va agafar les regnes del partit i va tornar a tenir tres gols d'avantatge (7-4), però el Reus no va abaixar els braços i Molet va fer el 7-6 quan faltaven quatre minuts per acabar.

Beto Borregán va fer el 8-6 quan faltaven dos minuts i va sentenciar el matx. Tot i així, Marín, amb una falta directa, va fer el 8-7 definitiu.

Gols a dojo

El rival dels blaugranes avui a les semifinals serà el Vilanova Mopesa (16.00 h), que va superar el Shum Maçanet en un partit que va tenir vint-i-un gols (11-10). Els gironins, que al descans perdien de quatre gols, van estar a punt de fer saltar la sorpresa en un final de partit elèctric.

L'altra semifinal serà abans, a les 14 hores, entre el Coinasa Liceo i el Noia Freixenet.