Esports 11/12/2011

El Barça ja pensa a guanyar el Mundial de Clubs al Japó

M. Molina
1 min

BARCELONADesprés del clàssic al Bernabéu, el Barça encara una setmana en què es pot proclamar campió del món de clubs. I és que els blaugranes han marxat aquesta matinada cap al Japó per disputar-hi l'últim títol de l'any. Sense temps per tornar a Barcelona, l'expedició que ha marxat cap a terres asiàtiques és la mateixa que va viatjar fins a Madrid, amb l'única baixa del segon entrenador, Tito Vilanova, que a causa de la recent operació es queda a Barcelona. A més dels 20 jugadors disponibles del primer equip, Guardiola també ha convocat tres jugadors del filial: Oier Olazabal, Jonathan dos Santos i Isaac Cuenca.

L'expedició catalana afronta una setmana atípica, que ha començat amb un viatge nocturn cap a la ciutat del sol naixent. L'equip ha agafat l'avió a dos quarts de dues de la matinada a Madrid i ha volat fins a Tòquio, on hi arribarà a les 14.30 h, hora catalana (22.30 h al Japó, on hi ha una diferència horària de 8 hores). El primer equip tindrà quatre dies per preparar el partit de semifinals, i durant aquests dies els jugadors i el cos tècnic hauran de sobreposar-se al jet lag, a més d'entrenar-se per aclimatar-se a Yokohama.

A més, aquest matí el Barça coneixerà amb qui se les haurà dijous a les 11.30 hores, si amb l'Esperánce de Tunis o l'Al-Saad de Qatar, que obriran els quarts de final de la competició.

stats