SUPERCOPA
Esports 16/08/2011

El Barça fa pinya pensant en el partit de tornada

El Barça haurà fet dos entrenaments abans de retrobar-se amb el Madrid demà, al partit de tornada de la Supercopa d'Espanya. Ahir va ser la primera sessió, amb Cesc ja al grup, i demà serà la segona.

Toni Padilla
2 min
Cesc durant la primera sessió d'entrenament amb  el Barça.

BARCELONA.Éric Abidal va abandonar el Santiago Bernabéu trist, després d'un partit en què havia patit molt per la pressió del Madrid. Altres jugadors del Barça estaven seriosos, i Piqué advertia que havia estat el partit més igualat entre els dos rivals en els últims anys.

Josep Guardiola va abandonar el Bernabéu tranquil. Conscient que físicament el Madrid ara mateix porta avantatge, el tècnic de Santpedor va valorar molt la feina feta pels seus. A més, el partit d'anada es va convertir en la motivació perfecta per encarar el duel de demà. Els jugadors del Barça van patir com feia molt que no patien. Alguns van acabar físicament tocats, Messi fins i tot va tenir vòmits i els blaugranes van trobar-se massa estona sense la pilota. I tot amb algunes ferides de l'última temporada reobrint-se, com la que hi ha entre Alves i Pepe.

Recordant tot el que es va patir per aconseguir un empat diumenge, Guardiola ja té un motiu per demanar als seus que facin pinya i es concentrin al màxim pensant en el partit de tornada. Els jugadors van marxar de Madrid conscients que els blancs tornaran a ser un rival molt dur demà, i que caldrà treballar plegats per alçar la copa. La bona feina d'Alexis i el fet d'anar recuperant jugadors tocats, però, dóna optimisme a un Barça que va tornar a la feina en la primera sessió de Cesc Fàbregas. Ahir van tocar exercicis de recuperació i demà l'equip es posarà a punt per al duel de les onze de la nit, en què caldrà veure si hi ha Cesc. El maresmenc no ha jugat ni un sol partit de pretemporada amb l'Arsenal per uns problemes físics, però va entrenar-se amb el grup. Avui Guardiola fa entrenar els seus una altra vegada a la tarda, i després parlarà. Serà el moment de saber quin és l'estat de Cesc i si ja entra directament a la convocatòria.

Cesc, que va arribar a la Ciutat Esportiva dins del cotxe del capità, Carles Puyol, va treballar al costat d'un Sergio Busquets que no s'havia exercitat amb l'equip els últims dies per la contusió costal que es va fer amb la selecció.

stats