MERCAT BLAUGRANA
Esports 07/07/2011

El Barça s'ho pren amb calma amb Cesc i Alexis

El Barça pensa aguantar el pols amb l'Arsenal per Cesc i amb l'Udinese per Alexis fins que faci falta, i ahir el vicepresident esportiu llançava el missatge que fins al 31 d'agost hi ha temps per fitxar.

Albert Solé
2 min
Eusebio Sacristán en la seva presentació com a nou tècnic del filial amb Josep Maria Bartomeu i Andoni Zubizarreta.

Barcelona.En la partida d'escacs en què s'han convertit les negociacions per als fitxatges de Cesc Fàbregas i Alexis, ahir es va viure un nou moviment. "Hi ha temps, no ens marquem terminis de cap tipus. Hi ha diferents operacions en marxa, algunes sortiran bé i altres no. No tenim cap pressa, l'estiu serà molt llarg, fins al 31 d'agost, i al final es poden desencallar algunes operacions que estiguin encallades", afirmava ahir el vicepresident esportiu, Josep Maria Bartomeu, una clara advertència a l'Arsenal i l'Udinese, que pensen aguantar el pols fins a última hora. Això vol dir que el Barça no s'ha marcat com a límit el diumenge 10 de juliol, quan Cesc hauria de marxar a la gira asiàtica amb l'Arsenal. De fet, el missatge també es podria interpretar que va dirigit al jugador català, que per segon dia consecutiu no ha sortit a la gespa de la ciutat esportiva de l'Arsenal a entrenar i s'ha quedat al gimnàs, i a qui l'estiu se li podria fer molt llarg si el pols es manté gaires setmanes més. En aquest sentit, el director esportiu blaugrana, Andoni Zubizarreta, sobre la plantada de Cesc davant Wenger, va assegurar crípticament: "Interpretar els gestos sempre em sembla una mica complicat".

Eusebio i Femenía

La roda de premsa d'ahir va servir per donar la benvinguda a Eusebio Sacristán com a nou entrenador del Barça B i per confirmar al 100% l'acord de traspàs de Kiko Femenía de l'Hèrcules al Barça B, tot i que treballarà molt amb Guardiola. "Per mi tornar al Barça és un privilegi, és tornar a casa. Em sento un privilegiat de poder tornar a entrenar aquest club i entrenar el Barça B. Haig d'estar molt agraït als que han decidit que sigui jo qui ocupi aquest lloc i dir-los que no els defraudaré", va ser el primer que va afirmar Eusebio, que també va assegurar: "Mantindrem el mateix nivell d'exigència dels últims anys, un nivell que han implantat els meus predecessors".

stats