Esports 07/08/2012

El Barça es regala un bany de masses a Girona

El primer equip del Barça va deixar la Ciutat Esportiva per fer un entrenament a Girona, amb l'assistència de més de set mil persones. Els jugadors es van entrenar durant una hora amb la novetat d'Adriano Correia.

Martí Molina
2 min
El Barça es regala un  bany de masses a Girona

BARCELONAAhir el Barça es va regalar un bany de masses en la visita a l'estadi de Montilivi. L'equip que entrena Tito Vilanova es va traslladar a Girona per fer-hi l'entrenament de la tarda, i els aficionats culers de la zona van respondre a la crida. Fins a 7.350 persones van omplir les graderies per veure una sessió de pretemporada que va durar gairebé una hora.

No era la primera vegada que els blaugranes sortien de la Ciutat Esportiva per entrenar-se. Ara fa dos anys, amb Guardiola com a tècnic, el primer equip també va voltar Catalunya per anar als estadis de Palafrugell i Reus.

Els que volien veure els seus ídols es van adreçar a l'estadi de Montilivi amb antelació. Els jugadors van ser corejats en baixar de l'autocar i els milers de seguidors que omplien les graderies -una bona part, nens i nenes vestits amb samarretes blaugranes- no van parar d'animar-los durant una sessió del tot extraordinària, ja que el primer equip no acostuma a obrir les portes dels entrenaments. I si ho fa és només per a la premsa i durant els primers quinze minuts.

La sessió va començar amb una xerrada tècnica i els escalfaments dels futbolistes. A partir d'aquí, els exercicis amb pilota. Primer els tradicionals rondos i a continuació un joc de possessió en espai reduït: dos equips competien entre ells i hi havia quatre comodins.

En qüestions d'infermeria, va destacar la presència d'Adriano Correia. El brasiler, ja recuperat de l'esquinç al turmell esquerre, va poder completar la totalitat de la sessió. En canvi, qui no va viatjar a terres gironines va ser Jonathan dos Santos, amb una sobrecàrrega al quàdriceps de la cama dreta.

També va haver-hi temps per a la solidaritat. El capità Carles Puyol va regalar al Girona una samarreta firmada pels jugadors. L'entitat va informar que la sortejaria i que els diners recaptats es destinarien a les zones afectades pels incendis de l'Alt Empordà.

Però no tota l'atenció se centrava al terreny de joc. Els aficionats van poder gaudir amb la instal·lació d'atraccions inflables i música, fotografiar-se amb el trofeu de la Champions del 2011 i comprar merxandatge culer al FCBotiga Bus.

stats