MUNDIAL DE MOTOCICLISME
Esports 05/09/2011

Bradl ja sent l'alè de Márquez, a 23 punts del liderat en Moto2

Natalia Arroyo
2 min
Bradl ja sent l'alè de Márquez, a 23 punts del liderat en Moto2

Sisena victòria en les últimes set carreres és l'impressionant balanç d'un Marc Márquez que va llançat cap al títol mundial a Moto2 i que ahir va tornar a demostrar la seva fortalesa amb una cursa molt intel·ligent al Gran Premi de San Marino. El seu triomf per davant del seu gran rival, Stefan Bradl, permet retallar cinc punts més la diferència amb el pilot alemany, que veu com, a falta de cinc curses per finalitzar el campionat, té una renda de només 23 punts que pot no ser suficient per quedar campió.

I és que Márquez, que va arriscar en les últimes voltes per distanciar-se del grup de Bradl, Iannone i De Angelis, depèn de si mateix per alçar el títol, tot i que la gesta l'obliga a guanyar en cadascun dels grans premis que queden. "Vull mantenir la calma per a les pròximes curses i seguir amb la línia de treball que porta l'equip i que ens està funcionant", manifestava el de Cervera després de pujar al calaix més alt del podi.

Lorenzo també s'acosta al liderat

Més difícil ho té el mallorquí per caçar Casey Stoner en la lluita pel títol mundial, tot i que la contundent victòria del de Yamaha ahir a Misano l'omple de confiança per a la recta final del campionat. L'australià, que només al principi va poder seguir el ritme de Lorenzo, va veure a més com, a falta de cinc voltes, Dani Pedrosa l'avançava i el relegava al lloc més baix del podi, però encara conserva 35 punts d'avantatge en la classificació general.

Tot i assegurar que "no pensa en el Mundial", Jorge Lorenzo no tira encara la tovallola: "Serà difícil retallar tants punts de diferència perquè Stoner és un pilot molt regular, però ho intentaré fins el final". Dani Pedrosa, que va anar de menys a més després d'una sortida no gaire bona i que va protagonitzar l'avançament més espectacular de la jornada, s'acosta al tercer lloc, que ocupa Dovizioso, el qual ahir va acabar cinquè per davant de Simoncelli.

Terol, més líder gràcies a Zarco

Nico Terol va superar el francès Johann Zarco en els últims metres de la recta final després que el pilot de Derbi cometés un greu error en el moment més inoportú. Maverick Viñales conserva la tercera plaça de la classificació tot i acabar setè.

stats