PRIMERA DIVISIÓ
Esports 27/10/2011

Chica s'acomiadarà de l'afició de l'Espanyol vestit de verd-i-blanc

Natalia Arroyo
2 min

"M'agradaria que l'afició em recordés com un jugador físic que ho va donar tot pel club". Aquesta és una de les frases que va pronunciar, entre llàgrimes, Javi Chica en la roda de premsa amb què va tancar la seva etapa de quinze anys a l'Espanyol per fitxar pel Betis. Uns mesos més tard, el lateral tornarà a Cornellà-El Prat per enfrontar-se contra el seu exequip (20 h, GolT i Canal + Liga) en un dels partits que tancarà la desena jornada de Lliga. L'afició, que a final de temporada no va poder dir-li adéu, l'espera amb ganes d'ovacionar-lo per agrair-li el bon rendiment en els 127 partits que va jugar amb el primer equip.

Dos ex al lateral dret

"Mai m'hauria imaginat que jugaria contra l'Espanyol", assegurava aquests dies el català, que deixava clar que no sent rancúnia cap a ningú del club i que no negarà la salutació a Pochettino. El que "més il·lusió" fa a Chica serà retrobar-se amb uns seguidors periquitos que no obliden el seu coratge dins del camp, la seva força, però que s'han rendit al nou amo del lateral dret, Javi López. Amb més tècnica i habilitat, l'andalús és un dels fixos de Pochettino i avui també viurà un partit especial, perquè es va formar durant set anys al futbol base del Betis.

Per aquest partit, i un cop confirmat que Javi Márquez no està sancionat, s'espera que Pochettino repeteixi l'esquema de les últimes dues victòries, amb Forlín al doble pivot. El fluix partit de Romaric al Sardinero podria enviar-lo a la banqueta per situar Verdú a la mitja punta i Weiss en banda. Per la seva banda, Pepe Mel ha fet viatjar 27 jugadors per jugar el duel d'aquest vespre i el de diumenge a Santander.

stats