Esports 19/07/2012

Collet demana a Álvaro que retiri la demanda i Kalu Uche s'acomiada

Ara
2 min
Collet demana a Álvaro que retiri la demanda i Kalu Uche s'acomiada

BARCELONA.El conseller delegat de l'Espanyol, Joan Collet, va mostrar-se ahir a Peralada "molt sorprès" per la demanda per impagament que el davanter Álvaro Vázquez va presentar dimarts davant l'Associació Espanyola de Futbolistes (AFE) i va apuntar que "no ajuda gens" a clarificar el futur del jugador, que està pendent de renovar el seu contracte amb l'entitat blanc-i-blava (finalitza el 2013) o de ser traspassat aquest estiu. "Si no retira la demanda, prendrem les decisions oportunes. El club no mostrarà cap debilitat", va assegurar amb contundència Collet, que interpreta negativament l'actuació del futbolista, a qui també va criticar la poca predisposició a reunir-se a negociar la seva situació al club.

Kalu Uche marxa a Turquia

Més fàcil i ràpida va ser la gestió de la sortida de Kalu Uche. El davanter nigerià, que va reforçar l'equip de Pochettino al mercat d'hivern la temporada passada, va abandonar la concentració de Peralada a primera hora del matí per tancar el seu traspàs al Kasimpasa turc. Després de només sis mesos amb la samarreta blanc-i-blava, Uche serà traspassat per un milió i mig d'euros, dels quals l'Espanyol només n'ingressarà 750.000. L'altra meitat serà directament per al jugador i per al seu representant, tal com s'estipulava en el seu contracte. L'acord s'acabarà de fer oficial en les pròximes hores però el jugador ja va acomiadar-se ahir dels seus companys i tècnics.

0-3 i debut golejador de Wakaso

D'altra banda, l'Espanyol va disputar ahir el primer partit de pretemporada, contra el Palamós, i el va resoldre amb victòria per 0-3. Dani Nieto, un jugador que el club ha recuperat després d'un any cedit al Girona, va marcar dos gols. L'altre el va fer l'ex del Vila-real Wakaso, una altra de les cares noves d'aquesta temporada.

stats