COPA DEL REI - BÀSQUET
Esports 10/02/2011

La Copa engega motors a Madrid

Alexis Crosas
2 min

BarcelonaLa Copa del Rei de bàsquet es posa en marxa avui al Palacio de los Deportes de la Comunidad de Madrid amb el duel entre el Blancos de Rueda Valladolid i Power Electronics València (19.00 h), un duel que es preveu molt igualat. Els de Pucela, que comptem amb el quart pitjor pressupost de tota la Lliga, han firmat la millor primera volta de la seva història a l'ACB i s'han pogut situar entre els quatre primers. Per la seva part, els valencians, que van perdre el seu últim partit contra el Barça, podran comptar amb tots els jugadors i el seu últim reforç procedent del Girona, l'escorta David Navarro. El Power Electronics ha estat assenyalat per diversos tècnics com un dels equips que poden donar la sorpresa a les eliminatòries. Els aficionats taronges han posat moltes esperances en aquesta Copa gràcies a la nova dinàmica aconseguida gràcies al fitxatge del serbi Svetislav Pesic.

En l'altre partit del quadre, el Reial Madrid és el preferit per passar aquests quarts de final de la Copa del Rei contra el Gran Canària 2014 (21.30 h). Als canaris els costa molt guanyar partits de Copa del Rei però el Madrid no es refia de les diferències de pressupost ni de l'absència del lesionat Sitapha Savané, una baixa que redueix la perillositat d'un Gran Canària que a la primera volta de la Lliga ja va guanyar el Madrid per 70-59. El guanyador d'aquest duel es veurà les cares amb qui s'imposi al partit inaugural de la Copa.

Els dos equips catalans debuten demà en el derbi entre el Regal Barça i el DKJ Joventut (21.30 h). El guanyador del duel entre els dos equips catalans jugarà les semifinals amb el guanyador del derbi basc Caja Laboral - Bizkaia Bilbao (19.00 h).

stats