EL DE SANTPEDOR, MOLT SATISFET
Esports 30/01/2011

Guardiola:"Hem estat molt bé en tots els aspectes"

Guardiola es va mostrar molt content pel triomf aconseguit al Rico Pérez i també especialment orgullós per haver igualat el rècord de 15 victòries consecutives en Lliga que tenia el Madrid de Di Stefano.

David Jover
2 min
Pep Guardiola es va mostrar content pel rècord de quinze triomfs consecutius a la Lliga.

BARCELONA.Pep Guardiola va recordar durant tota la setmana que vèncer al Rico Pérez d'Alacant no seria gens fàcil. No ha estat fins a les acaballes del partit quan el Barça ha sentenciat i s'ha emportat els tres punts cap a Barcelona.

"Vèncer al Rico Pérez era molt complicat, i més després que en la primera volta ens guanyessin. L'equip ha estat molt bé en tots els aspectes del joc", va comentar el preparador blaugrana.

Una de les claus del triomf va ser poder obrir la llauna abans del descans mitjançant Pedro Rodríguez, de qui Guardiola va dir: "Ens dóna moltes coses i estem contentíssims amb ell. Espero que aquesta fam de gol que té no se li acabi i la continuï aprofitant".

Respecte a Messi, autor del segon i tercer gol en els darrers minuts, Guardiola ja no té més adjectius per definir-lo: "És un animal competitiu. Només li queda per superar César, Kubala i Samitier en nombre de gols i tan sols té 23 anys. No es pot dir res més sobre ell", va sentenciar el de Santpedor.

Sobre el partit plantejat per l'Hèrcules, Guardiola va destacar: "Ens han tancat molt els passadissos interiors i hem hagut de jugar molt per les bandes, cosa que ha fet que ens costés molt més. A més entre Abidal, Sergio i Piqué hem controlat molt bé la seva estratègia".

Content pel rècord

Les quinze victòries consecutives del Barça aquesta temporada signifiquen una nova fita dels homes de Pep Guardiola. Han igualat un rècord que datava del 1961 amb el Reial Madrid de Di Stefano i el preparador català no ha dubtat a sentir-se'n orgullós. "Per a nosaltres és un honor immens igualar un rècord d'aquestes característiques, i més amb el temps de vigència que tenia, cosa que indica la dificultat d'aconseguir xifres d'aquest estil. Ens enorgulleix molt tant a mi com als jugadors".

stats