PRETEMPORADA
Esports 01/04/2012

Indonèsia, Tailàndia i Malàisia, futurs destins a la gira

Ara
2 min
Indonèsia, Tailàndia i Malàisia, futurs destins a la gira

BARCELONASegons va anunciar ahir l'emissora RAC1, la pròxima gira del primer equip del Barça a l'estiu serà compartida entre Malàisia, Tailàndia i Indonèsia.

Tot i que la directiva té clar els llocs, encara no s'ha aprovat de manera oficial perquè l'àrea esportiva encara no hi ha donat el vistiplau. Seria la primera gira que el Barça faria pel sud-est asiàtic. Una de les intencions del Barça és ampliar mercat i, per tant, Indonèsia, Malàisia i Tailàndia podran gaudir del primer equip del Barça durant un parell de setmanes. Un dels perills que es trobarà el Barça per terres asiàtiques seran les altes temperatures i la humitat que acostuma a fer en aquests indrets a l'estiu.

A diferència del que passa quan el Barça marxa a Amèrica a fer la pretemporada, els aficionats culers podran seguir els partits al matí i no de matinada per la diferència horària que hi ha entre el continent americà i l'asiàtic.

Un altre dels interrogants serà saber quants dies s'estarà el club blaugrana pel sud-est asiàtic, ja que el fet de visitar tres països diferents en menys de deu dies, com és habitual en les gires del Barça, pot fer més complicada la gira i els partits que s'hauran de disputar. Ara bé, segons va comentar també RAC1 si el cos tècnic no veu amb bons ulls la proposta de junta directiva se'n podria modificar la durada, que acostuma a ser d'una setmana o deu dies.

La temporada passada el Barça va fer la gira pels Estats Units de nou dies i va jugar un partit a cadascuna de les tres ciutats que va visitar: Washington, amb visita a la Casa Blanca inclosa, Miami i Dallas. En canvi, fa dos anys, quan el Barça va fer la gira per Àsia, va visitar la Xina i també Corea del Sud en una estada que va durar vuit dies i es va dur a terme a principis d'agost. En aquella ocasió el Barça va jugar dos partits, un a casa país, i va entrenar-se cada dia.

stats