EUROLLIGA
Esports 10/02/2012

Kaunas assisteix a una nova exhibició de Navarro

àlex Gozalbo
2 min
Joan Carles Navarro superant Tomas Delininkaitis al Zalgirio Arena.

Gairebé cinc mesos després (144 dies) de guanyar la medalla d'or a l'Eurobàsquet de Lituània, Joan Carles Navarro va tornar ahir al Zalgirio Arena, on va completar un gran partit per ajudar el seu equip, el Barça Regal, a guanyar a Kaunas (58-67), cosa que no era gens senzilla. L'escorta va sumar 18 punts i va transmetre la sensació de controlar el duel en tot moment. La seva recuperació, sumada a l'extraordinària regularitat d'Erazem Lorbek i Chuck Eidson, deixa l'equip a mans de tres jugadors molt fiables.

El conjunt blaugrana es va veure obligat a remuntar nou punts contra un Zalgiris Kaunas que, tal com preveia Xavi Pascual, va millorar força les seves prestacions respecte al partit de la setmana passada i, així, va obligar el Barça Regal a oferir la seva millor versió des de la línia de tres punts (11 triples).

Tot i la baixa de Sonny Weems, que vol abandonar el club per jugar a la NBA, el Zalgiris Kaunas va competir a molt bon nivell i va exhibir una bona varietat de defenses que l'atac del Barça Regal va saber llegir en tot moment.

La victòria deixa el Barça Regal en una situació immillorable per classificar-se per als quarts de final de l'Eurolliga. Si el Bennet Cantú hagués guanyat ahir a la pista del Maccabi Electra Tel Aviv (75-60), el Barça Regal s'hauria assegurat ja una plaça a la següent fase. Com que no ho va fer, l'equip blaugrana haurà de rematar la feina en les dues jornades que queden per tancar el Top 16. Després de l'aturada de la competició per la disputa de la Copa del Rei, el conjunt que entrena Xavi Pascual tancarà la fase contra el Bennet Cantú i el Maccabi Electra.

stats