Esports 15/10/2011

L'Hospitalet-Barça, una eliminatòria amb gespa artificial

Toni Padilla
1 min
L'estadi municipal, seu de partits de beisbol als Jocs Olímpics, durant un matx de l'Hospitalet

BARCELONA.Passada la 1 del migdia la plantilla de l'Hospitalet esclatava en un crit d'alegria en saber que el Barça serà el seu rival als setzens de final de la Copa del Rei. L'equip de Jordi Vinyals, de Segona B, jugarà el partit d'anada a casa el 9 de novembre i la tornada al Camp Nou el 21 de desembre.

El partit d'anada es jugarà a l'estadi municipal de l'Hospitalet, de gespa artificial. L'estadi on el 2001 el Deportivo es va negar a jugar. Pep Guardiola, però, va deixar clar que no hi haurà cap problema per jugar sobre aquesta superfície, ja que "la gespa artificial també ens pot tocar a Champions si ens toca el CSKA de Moscou. Vinc de Tercera Divisió i ja he jugat en camps de gespa artificial. El que no s'hi adapti, doncs s'hi haurà d'adaptar. Tots hem picat molta pedra fins arribar aquí". Guardiola va afegir: "La primera eliminatòria de la Copa em fa molta por, perquè aquests equips et poden fer quedar molt malament. A més, la tornada serà tres dies després d'haver estat al Japó al Mundial de Clubs".

El gol de Sandro Rosell

Aquest serà el primer duel oficial entre aquests dos clubs, que sí que han jugat a la Copa Catalunya i amistosos, com un partit del 1983 en què l'actual president del Barça, Sandro Rosell, va marcar un dels gols de l'equip local, en què jugava de davanter.

stats