En breu
Esports 02/04/2012

El Llevant empata a Mestalla i aguditza la crisi del València

Martí Molina
1 min
El Llevant empata a Mestalla i aguditza la crisi del València

BARCELONAEl Llevant va aconseguir esgarrapar un punt del camp del València i va profunditzar una mica més en la crisi de joc i resultats del conjunt xe. L'empat a un gol en el derbi local no va satisfer gens ni mica els aficionats que omplien Mestalla, que veuen perillar la tercera posició a la Lliga, i van acomiadar la directiva que encapçala Manuel Llorente amb una mocadorada. Mentre que l'equip granota, que està completant la millor temporada de la seva història a Primera Divisió, es consolida al capdamunt de la classificació, on és un candidat ferm a jugar a Europa la temporada vinent.

Va ser un partit vibrant, sobretot a la primera meitat i als últims minuts del segon temps. Els dos equips van buscar el gol sense complexos i van generar ocasions clares de perill a les dues àrees. El València es va avançar amb un gol de Jonas (minut 35), després d'una bona jugada col·lectiva. Però quan els locals van voler especular amb el resultat, Koné va aprofitar un desajust defensiu per anotar l'empat a un (minut 53), que seria definitiu.

Després d'uns minuts de pausa, el partit va embogir al final. I qualsevol dels dos equips s'hauria pogut endur la victòria. Koné va poder donar els tres punts als granotes, amb una rematada des de l'àrea petita que va sortir fregant el pal. I a l'altra àrea, el València va tenir-ne dues de clares; però Juanfran i el porter Munúa van evitar que els locals aconseguissin els tres punts en l'últim sospir.

stats