MUNDIAL DE MOTOCICLISME
Esports 07/04/2012

Lorenzo supera Stoner en els últims entrenaments a Qatar

Nuria García
1 min

BARCELONA.Jorge Lorenzo va aconseguir superar l'australià Casey Stoner en l'última sessió d'entrenaments lliures del GP de Qatar. Al circuit de Losail, Stoner va dominar les dues primeres sessions de lliures, però en la tercera Lorenzo va ser el més ràpid amb pneumàtics tous (1:55.302), seguit de Crutchlow. Dani Pedrosa, que en la segona sessió va caure, va aconseguir el cinquè millor registre.

Pel que fa a Moto2, el més ràpid en les tres sessions d'entrenaments lliures va ser Thomas Luthi. El suís va aconseguir ahir rebaixar el temps del dia anterior i deixar el seu crono en 2:00.479, un temps al qual no van arribar ni Pol Espargaró ni Tito Rabat, que van estar lluitant entre els millors. En la jornada d'ahir, Marc Márquez va aconseguir el novè millor registre. I en la categoria petita, Moto3, Maverick Viñales va ser el gran dominador. El de Roses va imposar-se en les dues primeres sessions, mentre que en la tercera, la d'ahir, Sandro Cortese va ser el més ràpid, seguit del balear Lluís Salom.

Avui, a les 17 h començaran els entrenaments oficials de Moto3, a les 17.55 h els de Moto2 i a les 18.55 h els de MotoGP.

stats