Esports 11/03/2012

El Madrid guanya amb polèmica (2-3)

David R. Jover
Xabi Alonso, que va tocar la pilota amb la mà a la seva àrea en el segon temps, lluita amb el golejador del Betis Jorge Molina.

El Reial Madrid va sumar, amb polèmica, tres punts més contra un Betis que no es va amagar en cap moment i que va posar les coses difícils als de Mourinho, que fins ben avançada la segona part no va poder sentenciar un partit molt obert fins als instants finals. Ronaldo, que va fer l'1-2 al minut 52, va veure com Jefferson Montero empatava tres minuts després. Al minut 62 el Betis va reclamar un penal per mans d'Alonso i, deu minuts després, Ronaldo, en possible fora de joc, va fer el 2-3 per al Madrid, al qual no se li va assenyalar un clar penal de Ramos en el temps afegit per unes mans clares.

El Madrid va començar dominant el partit des del primer minut. El Betis va renunciar a la pilota, com va fer contra el Barça, i l'hi va entregar al conjunt blanc -ahir de vermell-. Els de Pepe Mel només van buscar el contraatac amb les seves dues bales: Jefferson Montero i Rubén Castro. La referència a dalt, Jorge Molina, es va dedicar a rematar les poques pilotes que li van servir durant tot el partit. La primera, la de l'1-0, li va arribar al minut deu, després d'una gran jugada prèvia de Rubén Castro. Molina es va plantar sol davant d'Iker Casillas i va definir magistralment.

Tot i que no va jugar brillantment, el Madrid va mantenir el control del partit i va empatar. Higuaín va guanyar una cursa a l'espai a la defensa sevillana i quan va entrar a l'àrea va afusellar Fabricio, que no va poder fer res per aturar el xut de l'argentí del Madrid.

Amb l'1-1 es va arribar al descans, en el qual Iturralde González va haver de ser substituït pel quart àrbitre, Sagués Oscoz, per una lesió a la cuixa.

Final elèctric

En els segons quaranta-cinc minuts tant el Betis com el Madrid van seguir fent el seu joc: els uns van buscar els contraatacs amb Montero i Castro i els altres la conducció amb Özil i Kaká.

El gol de la victòria del Madrid va arribar al minut 72 gràcies a una rematada de Ronaldo, que va donar tres punts més als blancs.