REIAL MADRID
Esports 06/05/2011

El Madrid, en el punt de mira de la UEFA

La UEFA decideix avui quin càstig imposa a José Mourinho per haver assegurat que la Champions estava adulterada. L'endemà que Florentino truqués a Platini per queixar-se de les actuacions arbitrals.

Martí Molina
2 min
José Mourinho pot pagar molt cares les acusacions a la UEFA.

Barcelona.La UEFA decideix avui la sanció que imposa a José Mourinho per les declaracions que va fer després del partit d'anada de les semifinals de Champions contra el Barça. Va ser una roda de premsa que serà recordada pels múltiples "per què" de l'entrenador del Reial Madrid, amb què demanava explicacions al que segons el seu punt de vista és una competició adulterada que ha volgut que els blaugranes passessin a la final en detriment del club blanc.

El Comitè de Control i Disciplina de l'organisme futbolístic es reuneix a Nyon (Suïssa) i a més de sancionar el tècnic portuguès per "declaracions inapropiades durant la roda de premsa" també sancionarà el Reial Madrid per "llançament d'objectes i una invasió de camp". En el cas del club, es preveu una sanció econòmica, mentre que en el de Mourinho s'ha especulat des d'una sanció de 3 partits -en el cas més lleu- fins a una inhabilitació que es podria allargar 6 mesos.

A l'espera d'una resolució, el president del Reial Madrid, Florentino Pérez, va posar-se en contacte amb el president de la UEFA, Michel Platini, per mostrar-li la indignació pels arbitratges que ha rebut el seu club, segons va informar la cadena Cope. Ahir també es va especular amb la possibilitat que l'organisme federatiu decidís actuar d'ofici -com ja va fer amb Mourinho- per les declaracions d'Iker Casillas i Cristiano Ronaldo. Tots dos també van responsabilitzar l'àrbitre de l'eliminació a la Champions.

El Madrid presenta recurs

Tal com ja havia anunciat, el Reial Madrid ahir va presentar el recurs contra la decisió de la UEFA de desestimar la denúncia per comportament antiesportiu de vuit jugadors del Barça (Pedro, Busquets, Keita, Alves, Mascherano, Pinto, Piqué i Messi) en el partit d'anada. L'organisme federatiu va explicar que prendrà una decisió sobre aquest tema el 16 de maig.

stats