Esports 26/02/2012

Marc Gasol debuta al partit de les estrelles

à.g.
1 min
El català Marc Gasol atén els mitjans de comunicació a Orlando.

BARCELONAAls 27 anys, Marc Gasol debutarà aquesta matinada (1.40 hores, Cuatro i Canal + Deportes) en el partit d'exhibició de l'All-Star de la NBA. La progressió del jugador català ha estat majúscula en les últimes sis temporades, en què ha passat de no ser útil al Barça a signar un contracte de 44 milions d'euros per quatre temporades amb uns Memphis Grizzlies amb els quals la temporada passada va disputar les semifinals de la Conferència Oest.

Marc Gasol no és un jugador típic: sovint sembla un base que viu presoner en el cos d'un pivot. "Jo vaig començar a jugar de base i això sempre ajuda. Hi ha conceptes del director de joc, com la visió o el domini de la pilota, que són molt útils en qualsevol posició de la pista. Estic content de totes les eines amb les quals els entrenadors han anat enriquint el meu joc", explica Gasol a l'ARA, conscient que aquesta nit el tipus de partit (embogit, egoista) no beneficia el seu solvent estil de joc.

"Si els millors jugadors de la NBA intenten millorar aspectes del seu joc, imagina't jo. És evident que a mi em queden moltes coses per evolucionar i per això treballo cada dia. Es tracta d'esforçar-se al màxim i, quan arribi el final de la temporada, fer balanç ", diu el català, que aquesta nit haurà d'enfrontar-se a jugadors com Dwight Howard i Chris Bosh, unes estrelles molt més espectaculars que ja han participat cinc i sis vegades, respectivament, en aquest partit d'exhibició.

stats