Esports 17/04/2011

Messi marca el primer gol a un equip entrenat per Mou

David Jover
1 min
Messi xutant el penal. L'argentí va marcar el gol número 49 de la temporada.

Barcelona.L'actual millor jugador del món no para de trencar estadístiques. Ahir, en marcar el penal clar que Albiol va fer a Villa, va signar el primer gol que fa a un equip entrenat per José Mourinho, ja que quan el preparador portuguès entrenava el Chelsea i l'Inter de Milà el 10 blaugrana mai va poder foradar la porteria contrària, per increïble que sembli. El penal llançat per Messi és el primer que xiulaven al Barça en dinou anys al Bernabéu, ja que l'últim va ser la temporada 91/92 i el va xutar Ronald Koeman.

Però encara hi ha més. L'astre argentí també va fer història en ser el primer jugador que en tres temporades consecutives marca al Santiago Bernabéu. La temporada 2008-09, la del 2 a 6, Messi va fer dos gols, i la temporada passada, en el 0 a 2, va anotar-ne un, el que obria la llauna. En total, n'ha fet quatre a Madrid.

Però l'aspecte en què més s'ha d'incidir és en l'espectacular ratxa golejadora d'aquest any de l'argentí. Amb el gol d'ahir Leo Messi n'ha signat 49 aquesta temporada, 30 en competició domèstica. Els altres dinou estan repartits entre Supercopa d'Espanya (3), Copa del Rei (7) i Lliga de Campions (9).

La història recent del Barça no s'entén sense Messi, i l'argentí no seria el mateix sense el mestratge de Guardiola. Ara té una altra gran prova per augmentar la seva llegenda el proper dimecres a Mestalla. Gana de fer gols, no n'hi falta.

stats