HANDBOL: LLIGA DE CAMPIONS
Esports 19/03/2012

El Montpeller sorprèn el Barça i l'obliga a remuntar al Palau (30-28)

David R. Jover

El Barça Intersport va caure ahir a la pista del Montpeller Agglomération francès per 30-28 en el partit d'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions, i s'haurà d'encomanar al factor Palau dissabte que ve per poder passar a la ronda següent.

I és que, tot i la derrota, tot fa pensar que la diferència de dos gols serà neutralitzada en un Palau Blaugrana acostumat a viure petites i grans remuntades en eliminatòries i finals europees.

El d'ahir va ser un partit atípic. Els homes de Xavi Pascual van sortir adormits i es van veure sorpresos per la duresa del Montpeller, que, a més de defensar al límit del reglament, va evitar que la defensa del Barça es formés, i gràcies això va agafar una renda de vuit gols (14-6) que feia témer el pitjor per als catalans. En el segon temps, però, tot es va arreglar.

Al descans la diferència era de sis gols, 17-11, però un parcial de 2-8 en la represa va empatar el matx a 19 gols. Des d'aleshores i fins al final els locals, liderats per un esplèndid i efectiu Gajic, van fer-se seu el partit i no van deixar que el Barça culminés la remuntada, que va estar a punt de produir-se en l'últim minut.

Amb 29-28 el Barça va poder empatar el partit, però Entrerríos va perdre una pilota que va provocar l'últim gol dels francesos, que van deixar la diferència final en dos gols que, vist l'arbitratge rebut, va suavitzar les sensacions amb què els catalans encararan el partit de tornada aquest dissabte. Al Palau, tot és possible.