PRIMERA DIVISIÓ
Esports 05/11/2011

Mourinho tensa la corda amb Casillas

Tot i que ells ho neguen, el tècnic del Reial Madrid, José Mourinho, i el capità de l'equip, Iker Casillas, no tenen una relació gaire bona. El caràcter de Casillas xoca amb el de Mourinho, més bel·ligerant.

Nuria García
2 min
El tècnic portuguès José Mourinho ha castigat en més d'una ocasió els jugadors blancs quan no han compartit la seva opinió.

BarcelonaLa relació entre el tècnic del Reial Madrid, José Mourinho, i el capità del conjunt blanc, Iker Casillas, no és precisament la millor. Al tècnic portuguès no li va agradar gens la trucada que Iker Casillas va fer a dos dels internacionals blaugranes (Xavi i Puyol) després dels incidents del partit de la Supercopa d'Espanya i, tot i que no l'hi ha criticat en públic, sempre que ha pogut l'hi ha retret.

Dijous a la nit, el periodista Fernando Burgos, al programa Al primer toque,d'Onda Cero, va explicar que Mourinho li va recordar aquesta trucada a Casillas quan el tècnic blanc els va fer entrenar en plena vaga de futbolistes. Casillas li va preguntar per què els feia entrenar, i el tècnic li va respondre: "Pregunta als teus amiguets del Barça si van a entrenar". De fet, arran d'aquella famosa trucada del capità blanc a Xavi i Puyol, que Mourinho va entendre com un signe de debilitat, Casillas va ser castigat sense jugar ni un minut al Trofeu Santiago Bernabéu. Últimament, la relació entre tots dos també ha estat notícia després que Mourinho multés Casillas per arribar tard a un entrenament. "La setmana comença malament... els madrilenys i els no madrilenys ens hem trobat amb els embussos. I jo, en particular, amb una multa que m'ha posat Mourinho per arribar tard a l'entrenament", va tuitejar Casillas.

Cristiano recull la Bota d'Or

Cristiano Ronaldo va recollir ahir la Bota d'Or, el trofeu que l'acredita com el màxim golejador d'Europa de la temporada passada, en un acte celebrat a Madrid en què el davanter va acceptar que la gent no li tingui simpatia. "Si Déu no va agradar a tothom, com haig d'agradar jo a tothom?", es va preguntar el davanter portuguès.

stats