ESPANYOL
Esports 01/05/2011

Osvaldo allunya els rumors però no tanca la porta a marxar

En el tram decisiu de la temporada l'Espanyol vol allunyar els dubtes i els rumors sobre la temporada que ve i centrar-se en els cinc partits que queden per continuar somiant a jugar a Europa.

David R. Jover
2 min
Osvaldo allunya els rumors però no tanca la porta a marxar

Barcelona.El partit de demà contra l'Athletic Club (21 h, GolT) pot marcar el futur de l'Espanyol de cara a la temporada vinent, perquè jugar l'Europa League suposaria fer un pas endavant per a l'equip blanc-i-blau pel que fa a mantenir el planter i portar jugadors que facin pujar el nivell de l'equip.

El cas que més maldecaps provocarà aquest estiu és el d'Osvaldo, que ahir va sortir en roda de premsa per calmar els ànims de l'afició, que ja el veu més fora que dins del club. El davanter argentí va voler minimitzar el soroll que va generar el seu representant, Darío Decoud, que va deixar caure que Osvaldo tenia ofertes provinents d'equips espanyols. En concret, del Sevilla i de l'Atlètic de Madrid. Tot i així, ahir, el representant uruguaià es va encarregar de negar el que es va publicar per no perjudicar els últims cinc partits del seu representat i de l'equip.

En la mateixa línia va parlar el davanter en roda de premsa i va dir que en cas que hi hagués ofertes les estudiaria a final de temporada. "Parlarem del meu futur a final de temporada, quan tot hagi acabat... si és que s'ha de parlar d'alguna cosa", va advertir un Pablo Daniel Osvaldo que va assegurar que es troba com a casa a Cornellà-El Prat. A partir del mes de juny, la resposta.

Pochettino, dos anys més

Qui no té cap dubte que seguirà a la seva segona casa és Mauricio Pochettino. L'entrenador periquito signarà aviat una ampliació de contracte fins al 2014 i així farà desaparèixer els rumors dels últims dies que el col·locaven a la banqueta del Sevilla i a la de l'Olympique de Marsella francès.

L'argentí és la peça clau del projecte espanyolista i la junta directiva que dirigeix Dani Sánchez-Llibre s'ha afanyat a solucionar la situació oferint-li dos anys més de contracte.

De moment, però, l'acord és verbal, però amb un compromís total per part de les dues parts, que van considerar satisfactòria l'ampliació de dos anys d'un contracte que tenia com a data final el 30 de juny del 2012. Ara, fins al 2014, Pochettino podrà pensar en un altre projecte a llarg termini basat en jugadors del planter. El més important, de moment, és l'Athletic. Europa espera l'Espanyol.

stats