Esports 21/03/2012

Pep: "Els rècords de Messi no se superaran mai més"

Martí Molina
1 min
Pep Guardiola no va deixar de donar instruccions malgrat que va ploure al Camp Nou.

BARCELONA.Pep Guardiola no va dubtar a assenyalar Leo Messi com el gran protagonista de la victòria contra el Granada, en què, a més, va superar el rècord de César. En un partit que va qualificar "d'homenatge al Barça de les Cinc Copes" pel resultat, no es va estar d'elogiar l'argentí. "Ha entrat de ple a la història, només amb 24 anys. El vull felicitar. Imagino que si continua jugant aquí farà més gols i els seus rècords ja no se superaran mai més", va dir.

El tècnic també va felicitar els futbolistes per "superar totes les adversitats". I va enviar un missatge al president i l'entrenador del Granada, que es van queixar d'un possible fora de joc en el tercer gol blaugrana. "Que sàpiguen que ha estat gol. Avui l'han repetit", va sentenciar.

El porter Víctor Valdés també va elogiar Messi. "El partit s'ha complicat però gràcies al Leo l'hem pogut tirar endavant. Està marcant una època i serà el millor" va dir.

Adriano, 10 dies de baixa

La nota negativa del partit va ser la lesió d'Adriano, que es va fer una elongació al múscul semimembranós de la cuixa dreta i estarà 10 dies de baixa. "No sé qui, però ja trobarem un lateral que el substitueixi", va concloure Guardiola.

stats