BARÇA
Esports 24/08/2011

Piqué es lesiona i es perdrà la Supercopa contra el Porto

Gerard Piqué es va lesionar ahir en l'entrenament del Barça i estarà tres setmanes de baixa. Tot un handicap per a Guardiola, que haurà d'improvisar una parella de centrals per al partit contra el Porto.

Martí Molina
2 min
Gerard Piqué i Khedira disputant-se una pilota dimecres passat. Ahir el català es va lesionar i en tindrà per a tres setmanes.

Barcelona.Gerard Piqué haurà d'estar tres setmanes de baixa després que ahir es va fer un trencament fibril·lar al bessó de la cama dreta. El central va caure lesionat durant l'entrenament que el primer equip del Barça va fer ahir a la tarda, de preparació per al partit de la Supercopa d'Europa d'aquest divendres contra el Porto. Segons va informar el club, el defensa haurà d'estar tres setmanes de baixa.

D'aquesta manera, el central no podrà jugar aquest compromís europeu, ni tampoc la hipotètica jornada de Lliga d'aquest cap de setmana, a més dels partits de la selecció espanyola de la setmana que ve. Tanmateix, i si es compleixen els terminis fixats pel club, Gerard Piqué podria tornar als terrenys de joc en el partit del Barça contra la Reial Societat, a Anoeta, previst per al diumenge 11 de setembre.

Problemes de centrals

La lesió de Piqué és especialment compromesa per a la defensa blaugrana, ja que Guardiola es queda sense la seva parella de centrals titulars per als pròxims partits. I és que Carles Puyol continua recuperant-se de la seva lesió al genoll. En el cas del defensa de la Pobla, que ni tan sols ha arribat a jugar cap minut en aquesta pretemporada, encara no hi ha una data fixada perquè torni als terrenys de joc. Amb aquestes baixes, Pep Guardiola haurà d'escollir entre quatre homes per formar l'eix de la defensa: Andreu Fontàs, Abidal, Mascherano i Busquets.

D'altra banda, també continua a la infermeria l'holandès Ibrahim Afellay, que durant la gira nord-americana es va fer un trencament al bíceps femoral de la cama esquerra, del qual no estarà recuperat fins a principis de setembre. Igual que Piqué, Ibi podria estar a punt per al partit de la tercera jornada al camp de la Reial Societat.

Finalment, Alexis Sánchez ja està recuperat dels problemes musculars que li van impedir jugar la tornada de la Supercopa d'Espanya contra el Reial Madrid, i ja s'entrena amb normalitat amb la resta dels seus companys.

stats