HANDBOL - LLIGA DE CAMPIONS
Esports 27/02/2012

Recital ofensiu del Barça Intersport a Göteborg (26-39)

Martí Molina
1 min
Recital ofensiu del Barça Intersport a Göteborg (26-39)

El Barça Intersport va tancar ahir la primera fase de la Lliga de Campions amb una victòria espectacular a la pista del Savehof de Göteborg, en un partit en què els blaugranes van oferir un recital ofensiu i van anul·lar el conjunt suec (26-39).

El conjunt català afrontava el partit amb la tranquil·litat de saber que ja estava classificat per a la següent ronda i conscient que amb un empat en tenia prou per garantir-se la primera posició. D'altra banda, el Barça no podia comptar ni amb Laszlo Nagy -lesionat- ni amb Magnus Jernemyr -que es va quedar a la grada per problemes al genoll-. Però això no va frenar les aspiracions en atac dels catalans, que ràpidament es van avançar al marcador i van anar eixamplant progressivament les diferències.

En un partit de defenses obertes i de joc ràpid, el porter blaugrana Johan Sjostrand (9 aturades al primer temps) i un formidable Jesper Noddesbo (5 gols en la primera meitat) van ser els més destacats d'un equip que al descans ja guanyava per 11-19.

A la represa els locals van intentar retallar distàncies, però el partit es va convertir encara més en un intercanvi de cops, i el Barça encara va acabar ampliant més la diferència al marcador.

Els blaugranes finalitzen la primera fase de grups amb 9 victòries i només una derrota. El seu rival als vuitens de final sortirà d'un dels tres que han finalitzat quarts en els altres grups de la Lliga de Campions: el Füchse Berlín alemany -on juga Iker Romero-, el Wisla polonès i el Montpeller francès.

stats