LLIGA ENDESA
Esports 04/01/2012

El Reial Madrid posa a prova el lideratge del Barça Regal

El Barça Regal visita aquest vespre el Madrid (20.45 h, Teledeporte) amb la intenció d'aconseguir un triomf que els distanciï a dues victòries dels blancs. El repte, però, no és fàcil sense Navarro.

David R. Jover
1 min
Navarro superant el lituà del Madrid Pocius durant la Supercopa. Avui el català serà baixa.

BARCELONASense Joan Carles Navarro la vida es torna més complicada. Sobretot en els partits importants. El santfeliuenc no jugarà el clàssic per culpa d'una fasciïtis plantar. La temporada passada, en el partit a Madrid tampoc hi va ser, i el Barça, que feia dues temporades seguides que hi guanyava, va perdre a la pròrroga (77-72). Avui els homes de Xavi Pascual, amb el dubte d'última hora de Lorbek, miraran d'aconseguir un triomf que els distanciï a dues victòries dels de Laso. Sortir victoriós del Palacio de los Deportes faria palesa la solidesa dels catalans a la Lliga Endesa.

Qui complicarà les coses als catalans és l'aler pivot Nikola Mirotic. Després de la marxa de Rudy, el jugador més perillós dels madrilenys és ell. Mirotic (20 anys i 209 cm) ha demostrat el que la temporada passada es va començar a intuir: que és carn de jugador NBA els pròxims anys. Escollit MVP del desembre a l'Eurolliga (18,5 punts), Mirotic recorda amb la seva polivalència el Pau Gasol que va enlluernar el 2001 a Barcelona.

La presa no serà fàcil, i menys a Madrid. La defensa del Barça, la millor de la Lliga (65 punts en contra), posa a prova el millor atac, el dels blancs (82 a favor). Avui el Barça té una bona prova per mesurar la seva solidesa.

stats